27. huhtikuuta 2009

jihaa!!

tänään on hyvä päivä. tunnen sen. aamulla oltiin maran kanssa eläinlääkärillä. rokotukset ovat kunnossa. vuoden päästä seuraavan kerran vasta. eikä eläinlääkäri sanonut mitään kastroinnista. jee!! spca:n sääntöjen mukaan kaikki heiltä haetut koirat on kastroitava tai sterilisoitava. mara saa toistaiseksi pitää pallinsa. hyvä niin, en millään tohtisi niitä siltä poistaa.

takapihalla on kolme uutta kasvia. muutama palmun tapainen ja yksi ruusun oloinen. ei mitään muistikuvaa enää kasvien nimistä. kukkakauppareissu olikin aikamoinen seikkailu. omistaja oli hyvin vanha ja laaja rouva, ystävällinen, mutta niin huonokuntoinen ettei jaksanut kävelä ympäriinsä ja kertoa kasveista. antoi sentään mukaan jotain lannoitetta, joka saa kasvit kasvamaan upeasti. basilikaa ja oreganoa ajattelin myös kasvattaa, vinkkejä??? minulla on pienet taimet, jotka pitää laittaa ruukkuihin. kasvit, jotka ostin ovat niin suuria etteivät ne mahtuneet jättipajerooni, joten minun oli otettava kaupan lava-auto ja pari poikaa mukaan, jotta saan kasvit kotia ja pihalla asti. niin me sitten ajeltiin swakopista meille langstrandille. pojat istuivat maran ja kasvien kanssa lavalla ja minä yritin selvitä ajamisesta. hymyilytti taas ja paljon.

ja mikä parasta, netin pitäisi nyt toimia. 1 giga kuukaudessa on käyttövaraa. joten sillä on selvittävä. tämän viikon olen ainakin kotirouvana. perjantaina on vappuvapaa ja maanantaina joku muu vapaa, joten ehkä otamme pajeron ja lähdemme jonnekin seikkailemaan.

voih ja oih! kun olen lukenut suomen keväästä ja kauniista päivistä. koti-ikävä ja se ihanan hurmoksellinen tuoksu ja tunne, kun on jo melkein kesä. vappuaatto on ollut aina yksi suosikkijuhlistani. pitänee keksiä jotain huvitusta torstai-illaksi. ei muuta kuin oikein aurinkoisia päiviä suomeen ja kaikkialle missä ikinä tätä luettekin.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

tänään näin koivuissa hiirenkorvia!

jenni kirjoitti...

lisää kevään huumaa!