1. huhtikuuta 2009

ärsytyspäivät!!!

ovat kestäneet jo ihan liian monta päivää. nonstoppina. ihan kaikki on tuntunut kiukuttavan ja ärsyttävän, paitsi martti maranen ja aurinko. päivieni ilot. tänään saan auton käyttöön, ainakin päiväksi. juhuu!!

en ole saanut mitään aikaiseksi, paitsi ärsytyksen. ei ole imuria, henkareita, kaappeja&lipastoja, autoa. joten muuttolaatikoiden sisältö on vielä osittain laatikossa tai kasoina siellä sun täällä. enkä pidä tälläisestä sekasorrosta. paikoista, joista noita henkareita ym. on mahdollista saada menevät kiinni niin aikaisin etten ikinä niihin ehdi. paitsi ehkä tänään. mies taisi puhua kello 11.00 tuovansa auton, mutta ainakaan toistaiseksi ei ole tullut. saas nähdä. pääsiäisen jälkeen alkavat nuo terveystarkastukset, joihin pääsen osallistumaan fysioterapeuttina. buukkasin itselleni kaikki mahdolliset vuorot, joihin oli tarvetta. töitä on siis tiedossa ja pitkiä päiviä, 7-18!!!

ärsyttää myös, kun tämä netin käyttö on niin rajallista. koko ajan pitää vahdata kuinka paljon menee megoja. ehkä tämä ärsytys kuuluu asiaan, mutta eikö ensin pitänyt olla se 6 kuukauden honeymoon, ihastuminen jne... nyt se on rajoittunut viikonloppuihin.

ehkä eniten minua kuitenkin ärsyttää se, että minua ärsyttää. minullahan pitäisi olla asiat hyvin. mutta totta on se, että tekemättömyys turhauttaa paljon. ja kun ei tee mitään ei enää huvitakaan tehdä mitään. ja niin paljon tahtoisin olla miehen tukena ja auttaa häntä ja ennen kaikkea olla olematta ärsyttävä, kun hän tulee illalla kotiin.

jee! nyt mies soitti ja on matkalla tänne. saan auton, joka on muuten se vanhan mallinen volkkari ja tämä volkkari on oikeastikin vanha ja ihan romu, ratti on vinossa ja niin järjettömän raskas käyttää. mutta sillä mennään vaihteeksi. vuokra-auto vaihtuu ainakin kerran viikossa, koska vieläkään miehen työauto ei ole saapunut ja minun autosta voi vain haaveilla.

iltaan.

4 kommenttia:

Katsan blogi kirjoitti...

Kiitos Jenni, taas on helpompi hengittää kun tietää että kaikki ok. Ärsytyspäiviä tulee ja menee, koeta kestää. Muista se rento elämänasenne, ehtiihän sitä, on sulla aikaa laittaa kamat kaappiin :)
K

Unknown kirjoitti...

täällä o leskenlehtiä!!! ja ei oo aprillia!!!

Aila mummo kirjoitti...

Kuulehan Jenniseni! Niitä ja näitä ärsytyksiä ei voi välttää.Ärsyttää kun tuo aurinko paistaa täällä joka toinen päivä ja räntää sataa sitten sinä toisena.Hengareita ja kaappeja on mutta silti noita vaatteita ym.kuleksii siellä sun täällä.KELLOAKIN SIIRSIVÄT IHAN VÄÄRÄÄN SUUNTAAN.Ja siihen ei voi edes itse vaikuttaa.j.n.e. J.N.E. Onneksi on tämä Sinun blogisi aamujeni ilona.Ihanaa kun olet elossa ja huomenna kaikki näyttää taas ihan erilaiselta.Terveisiä koko suvulta.Charlie serkku haukkuu terveisensä Maralle.

jenni kirjoitti...

hei hei!!

elossa siis ollaan. ja edelleen vaan. ärsytys tuli ja meni! mutta tietokone hajosi, ei kuulema voi mitenkään korjata.

tänään siellä taitaa olla hieno päivä!!! nauttikaa.