10. syyskuuta 2010

viikonloppuna

off to road. jos elämä menisi niin kuin aina suunnittelisi niin olisin nyt matkalla kapkaupunkiin. suunnitelma mureni, koska olen tällä hetkellä jonossa odottamassa uutta viisumia. joku tyri hakemuksen isosti ja matka peruuntui. eiliseen asti toiveet olivat korkealla, mutta toisin kävi.

ei hätää. viikonlopuksi lähden retkeilemään supermukavan porukan kanssa, hilda ja martti pääsevät ensimmäiselle retkelleen mukaan. hilda itse asiass pääsee ensimmäistä kertaa pois rannikolta.

spitzkoppeen vie tiemme. yhdelle namibian vuorista. olisikohan se toisiksi korkein. joka tapauksessa semmoinen, mitä voi ihan kiivetä. kipuamise skippaan ja tyydyn kannustamaan kavereita juoksu -ja maastopyöräilykisassa. olisin itsekin tahtonut ottaa osaa kympin juoksuun, mutta luulin olevani kapissa ja jätin ilmoittautumatta. sekään ei enää harmita, koska spitzkoppessa ei ole juoksevaa vettä.

mukavaa viikonloppua! meidän viikonlopusta tulee ainakin kuuma. spitzkoppessa on aina kuuma.

4 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Hauskanniminen paikka tuo Spitzkoppe! Hauskaa reissua siis!

Savu kirjoitti...

Onko se se Spitzkoppe, mikä on gravelroadin varrella Usakosista CapeCrossiin? Jos, niin siellähän on uskomattoman kaunista ja ihanaa. Kuvittelen myös, että aina kuuma. Tammikuussa ajoimme sitä tietä oikoisemmin Whoekista CC:iin. Tuolla joululomareissulla kävimme teilläkin :)

Savu kirjoitti...

pakko edit: tuo mun bloggerin profiilikuva on otettu sen tien varressa :D

jenni kirjoitti...

nimensä veroinen paikka. pitää kuulema vaan sanoa spitzkopp, een lisääminen loppuun on paikallisten korviin hassua. muuttuu silloin monikoksi. suosittelen teillekin. tosin tammikuussa lämpötila on ehkä niin läkähdyttävä, että voi tehdä tiukkaa oleskelu siellä.

savu - ihana kuulla sinusta!!! mitä suomeen kuuluu? miten olette sopeutuneet? mitä lapset? mitä, mitä, mitä? spitzkopp oli kyllä kaunis, auringon valo uskomaton oransseilla vuorilla. ja juu, kyllä se on just tuo spitzkopp, joka sillä tiellä sijaitsee. loistava valinta profiilikuvalle!