10. toukokuuta 2010

rannikon lintukoto

kotona. ollaan oltu jo pari päivää. reissu lyheni päivällä, kiitos miehen työn. kyllä sitä vaan on helpompaa olla täällä rannikolla. sydän ei tykytä niin kiivaasti. ei ole vaaraa krokotiileistä taikka virtahevoista. sylkeviä kobria ei täällä tapaa, tiellä ei tarvitse jännätä vastaantulevia norsuja. auringon laskettua ei hyökkää moskiittoparvi kimppuun.

toisaalta arkea ei myöskään ilahduta ruualle persot apinat (hilda vain!), auringonlaskun jälkeen ei voi olla ilman kymmentä kerrosta vaatteita, auringosta on toukokuussa turha edes haaveilla. meno ei ole niin rentoa. pesukone laskee vedet lattialle. tätä asuntoa ei ole selvästikään tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön. alkaa paikat pikkuhiljaa krempata pahemman kerran.

reissulla oli monen monta kohokohtaa. niistä lisää myöhemmin.

martin takajalan ristiside odottaa leikkausta, windhoekiin lähdetään ihan pian, kunhan saadaan ensin eläinlääkäriltä aika.

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hei Jenni!

Ootte päässy lomalta kotiin! Kiva kiva. Rupeehan laittamaan kuvia sitten. Kävitkö silittelemässä sitä kesyä leijonaa?!? hui. vau?

Me lähdetään vesan kanssa torstaina Köpikseen minilomalle.
t.jenni

aila mummo kirjoitti...

Tervetuloa linjoille jälleen.Kirjoittelen Sinulle Jenni fanttiin ihan näinä päivinä.Kiitos äitienpäivä viestistä.

jenni kirjoitti...

jenni - hyvää lomaa!! huomenna siis matkaanko? silitin jellonan tassuja ihan kynsien vierestä. vaikka se oli kesyyntynyt niin arvostus kyseisen eläimen voimia kohtaan on suuri.

mummo - kiitos kiitos. postia odotellessa.