28. tammikuuta 2011

mammonaa

tänään on siivouspäivä. aloitin aamun vaatekaapin raivaamisella. puolet vaatteista jää namibiaan, jonkun muun iloksi tai riesaksi. on se kumma, kuinka maallista roinaa on raijannut suomesta tänne käyttämättä sitä koskaan. pari vuotta sitten suomessa vaatekaappi tyhjeni myös puolella ja nyt taas. vapauttava tunne. keittiökamoille tarvitisisi tehdä vielä sama. suomestahan lähti mukaan astioita jonkun verran. harvoin niitä kuitenkaan on tullut käytettyä, ehkä siitä syystä etten ole raaskinut. olen säästellyt ja kyllä nyt myös saa iittalata ja arabiat muuttaa uuteen maahan. koti-ikävän iskiessä purkkihernari arabian lautasella fiskarssin lusikalla syötynä auttaa kummasti.

ruokaa muuttofirmat eivät suostu muuttamaan. meillä olisi hyllyllinen salmiakkia syötävänä. sitä ei namibiaaneille viitsi lahjoittaa, eivät sitä kuitenkaan osaa arvostaa. salmiakkia on kyllä tammikuun alusta asti tullut syötyä päivittäin. pysyypä alhaiset verenpaineet kohdillaan.

tänään tulee ystävät illalliselle, miehen mönkijä pääsee viimeisille ajeluilleen meidän kanssa, kun menemme laskemaan mahallaan hiekkamäkeä.

viikonloppuja

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Blogin nimen joudut siis vaihtamaan.
Onneksi olkoon molemmille ja toivo-
taan että on yhtä hieno maa.
Ja saat vielä työ asiat kuntoon.

T: Isi

Katsan blogi kirjoitti...

hei, meitä jännittää tosi kovasti... ihan kohta ilmeisesti lähtö edessä. voi teitä ! onnea matkaan !

k&kumpp

gatinha kirjoitti...

namibia ei unohdu milloinkaan, mutta antaa tilaa uudelle :) hyvää matkaa!

jenni kirjoitti...

isi- nimi menee vaihtoon. ehdotuksia?

k&k - niin meitäkin, näköjään niin paljon, että suustani tai sormistani pääsi möläytys, joka oli kaikkea muuta kuin tarkoituksenmukaista...

gatinha - olipas kauniin runollinen kommentti! kiitos.