14. huhtikuuta 2010

lempeetä

lauantaiaamusta saakka meitä on hellinyt lempeä lämpö, joka tosin tiistaina uhkui jo kuumaa tuulta, sitä kuuluisaa rannikon east weatheria. tuuli, joka puhaltaa kuumana aavikolta, idästä päin, vierailee täällä syksyisin ja talvisin. talvisin tuo mukanaan hiekkamyrskyn. illat ovat olleet aivan ihania. ihan kuin suomen elokuun illat, pimeitä mutta vielä lämpimiä. mii laiki, a lot.

suomalaista naista en ole nähnyt liian pitkään aikaan, kuukausiin. jos syntymäpäiväjuhlia windhoekissa kuukausi sitten ei lasketa. tammikuun lopusta on pitkä aika, ilman suomalaista naista. eilen sain tekstiviestin namibiassa harjoittelussa olevalta suomalaistytsyltä ja tänään treffattiin neljän suominaisen voimin. on se vain niin kumma juttu kuinka tuollaiset tapaamiset ovat suurensuuria voimavarojen täyttäjiä. ihanaa päästä papattamaan naisten kesken, omalla kielellä, omia juttuja. joten kiitosta vaan tytöt!!

mielessä on yhä useammin suomen loma, valoisat yöt, vihreä nurmi, metsä ja puut. sauna ja uiminen. kaikki rakkaat. suomen lomaa haikaillessa ei voi myöskään välttyä haaveilemasta uusista perunoista. oih potut! eikä mansikoista, herneistä, karjalan piirakoista munavoilla, irtokarkista, pätkiksistä, paninin pizzasta, revitystä ruisleivästä ja ruispaloista. aargh!! makaronilaatikon pinaatilla oli tarkoitus lievittää koti-ikävää, mutta toisin kävi. lohtusyöppö.

voikaa hyvin!!

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hei Jenni!

Musta on niin ihana lukea tätä sun blogia, kun jumitan ite täällä Suomessa. Panttaan aina muutaman päivän, jotta saan lukea useamman tekstin ja oikein nautiskella!

Tsemiä sinne!
M

jenni kirjoitti...

hei hippo! kuin mun kommentti ei ole täällä? jotain tänne jo kirjoittelin aikoja sitten. joko seuraavat liput namibiaan on varattu?