11. helmikuuta 2010

rättipoikki

sää on ollut vähintäänkin kummallinen tällä viikolla. maanantainan satoi oikein toden teolla swakopin puolella, seuraavan yön täällä meidän rannalla ja walviksessakin oli satanut. jos paikallisiin on luottaminen niin tälläistä sadetta ei ole ollut viiteen vuoteen. tiet muuttuivat ihan mössöksi ja jo tiistaina oli niin kuuma, että pahaa teki. painostavaa ja hiostavaa. tänään lapset juoksivat myo:lle huutaen, että sumu tulee, sumu tulee, se on vallannut jo keskustan. mondesasta näki kuinka rantaan oli laskeutunut sumu, mutta ei se silti mondesaan saakka saapunut.

oli vain niin läkähdyttävän kuuma, painostavan hiostavaa. ilma, joka saa vain kiukkuiseksi tai sitten hervottoman naurun partaalle.

nyt tämä hikiliisa lähtee nauttimaan sushista. me love my man.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Iloista Ystävänpäivää ja liukasta laskiasta!! täältä lumen ja pakkasen maasta. Nyt on myös kiinalaisten uusi vuosi. Halit ja Suukot teille. - savosta -

jenni kirjoitti...

liukasta ei ollut, mutta muuten ihan iloista. toivottavasti te päääsitte mäkeen asti ja saitte laskiaispullia. me mentiin ihan vaan perustortilloilla. pus ja halaukset sinnekin.