3. helmikuuta 2010

kotona

tuttu hiekka ja meren kohina. karvatassut tepsuttelemassa ympärillä. karvatassut kurittomina agilityssa. miss jenni oppilaiden ympäröimänä, ottamassa selvää poissaoloista ja niihin liittyvistä selityksistä. kotona ollaan siis.

kotimatka kesti luvattoman kauan. maanantai-iltana kuitenkin vihdoin kotiin saavuttiin ja toinen yö viinitilalla jäi kokematta. maanantai hermoja kyllä koeteltiin. epämääräisiä selityksiä lennon peruuntumisesta ja lennon lähtemisestä oli useita. air namibia yritti lepytellä meitä päästämällä kaikki 19 matkustajaa business-luokkaan. ei auttanut. lentojännitys äityi niin pahaksi etten kyennyt edes syömään. turbulenssit olivat liikaa ja takaraivossa oleva tieto siitä, että kone oli juuri rikki, nimenomaan moottoreissa oli vikaa ja me saimme urhoollisesti olla ensimmäisiä matkustajia korjauksen jälkeen. ja joo joo, koneita korjataan koko ajan, moottoreita huolletaan tiheästi, mutta silti. ne turbulenssit olivat vain liikaa.

jalat walvis bayn hiekassa toi turvan ja kotiin oli hyvä palata. omassa sängyssä uni maistui paremmin kuin muistinkaan. kapin hotellissa (ei viinitilalla) oli niin kahiseva peitto, että se herätti aina asentoa vaihtaessa. koirat olivat hoidossa naisella, jolla on itsellään neljä koiraa, kissa ja papukaija. nainen on ammatiltaan ongelmakoirakouluttaja. mara ja hilda olivat touhunneet ja leikkineet siellä aamusta iltaan. kotiin saavuttua on uni maistunut.

jääkaappi huutaa tyhjyyttään. yhtään ei taas huvita tuo ruuanlaitto. olen löytänyt innostavan kokkausblogin, mutta arvatkaa vaan saako täältä tarvittavia aineksia kyseisiin herkkuihin?

keskiviikon iltapäivä, vapaapäivä miss jennin puuhista. aamulla kävin kampaajalla, viimeksi olen käynyt viime heinäkuussa. tuli siis tarpeeseen, vaikka lopputulos ei oikein miellytäkään. väri on ihan kohdillaan, mutta miksi oi miksi annoin sen kampaajan kerrostaa latvoja, miksi miksi miksi????? kampaaja on ainut, josta olen kuullut positiivista palautetta täällä. sydän kyllä pomppasi hieman kurkkuun, kun istuin odotushuoneessa ja tuorein lehti oli vuodelta 2001. uusin hiusaiheinen lehti taisi olla vuodelta 1998.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Ihana kuulla että kotona olette. Upean matkan ja lentokoneen vian jälkeen. Kyllä muakin olisi lento olisi pelottanut. NO niin Miss Jenni mukavaa koulu viikkoa! Terveisiä Matille ja karvakuonoille!!
täältä savosta jossa pakkasta enää kymmenen astetta mutta lunta on tullut paljon

Unknown kirjoitti...

terveisiä takaisin savoon. joko olette hiihtäneet? minä valmistaudun päivään, aamupalalla, ulkona harmaata ja asteita 21.

Riina kirjoitti...

Hyvä ettäpääsitte turbulensseista turvaan! Kuvia tukasta ja heti, miekin kävin kampaajalla ja leikkasin otsiksen, huh huh ;)