5. helmikuuta 2010

perjantai

viikonloppu saapui ihan ykskaks yllättäin.

pihalla, viimeiset auringon säteet kasvoilla, vieressä hunter's gold (jo tyhjä tosin), koirat mellastaa nurmipläntillä, mittarissa +23 astetta ja mies on ajamassa kartinkia. koti on puunattu, kiitos kotiapulaisen. kaupassakin kävin täydentämässä jääkaappia. pyykit on pesty pois, vielä pitäisi ottaa pois kuivaustelineeltä.

viikonloppu saa siis tulla ihan rauhassa.

päivät ovat menneet jokseenkin hektisesti. myo pitää siitä huolen. kasiluokkalaiseni ovat aivan ihania ja he ovat ottaneet minut hyvin vastaan. voisiko tulla parempaa fiilistä aloittaa viikonloppu kuin 20 oppilasta toivottamassa hyvää viikonloppua ja useimmat niistä vielä halauksen kera?

silmälasirahastosta vielä. rahasto alkaa pullistella jo liitoksistaan. kaikille teille lahjoittajille haluan sanoa, että kiitos! kiitos todella paljon. en olisi uskonut tai uskaltanut edes haaveilla näin runsaasta vastaanotosta. jokainen lapsi tulee saamaan tarvitsemansa silmälasit ja luultavasti rahaa jää vielä ylikin reipas satanen. tuon yli jääneen rahan mielelläni pitäisin silmälasirahastossa, josta voisi sitten aina tarpeen tullen auttaa erinäisistä terveysongelmista kärsivien lasten eloa. mutta infoan siitä teitä vielä lahjoittajat. ja kiitän ja kumarran edelleen vaan. ensi viikolla ensimmäiset lapset saavat jo lasinsa. ja te, joille nuo linssien arvot jotain sanovat voin kertoa, että tähän mennessä vakavin näköongelma on tytöllä, joka tarvitsee laseihinsa linssit vahvuuksilla -6,5. aivan ja juuri niin. käytännössä siis lähes sokea tyttö.

rentouttavaa perjantai-iltaa!!

4 kommenttia:

Arja-täti kirjoitti...

Tervehdys talvesta! Olet todella tehnyt tärkeää työtä lasten silmälasien hankinnassa. Jaksamista uusien asioiden parissa!

aila mummo kirjoitti...

nyt on mieleni hyvä kun onnistuit niin hyvin silälasiprojektissasi.

Anonyymi kirjoitti...

Oikein Hienoa Jenni!! Auttamisesta saa aina hyvän mielen. Jaksamista työhön!! terveiset Matille ja karvakuonoille!! Halien ja Suukkojen kera täältä pakkasesta jotka vain jatkuu ja lunta tulee.

jenni kirjoitti...

hehei!!

projekti on edennyt oikein mallikkaasti, mutkia matkaan tietysti mahtuu. projektista enemmän ihan pian.