16. helmikuuta 2010

käykääs katsomassa

viime joulukuussa valmistunut video myo:sta. elo-syyskuussa jenkkilästä vierailulla ollut alan ammattilainen antoi oman panoksensa myo:n toiminnalle ja kuvasi sekä tuotti videon.

meidän nettiliittymällä videoo ei raaski katsoa, mutta nauttikaa te siellä missä yhteydet pelaa. minä olen nähnyt videon vain kerran ja tykkäsin. lasten kommentteja ei ole käsikirjoitettu vaan ovat ne ovat tulleet spontaanisti. eikö ole fiksuja lapsia.

mondesa youth opportunities

hyvää viikon jatkoa!

5 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

hieno video. kiva nähdä millasessa paikassa oot töissä. Oletko tuolla joka päivä siis? Hienoa työtä teet, olen ylpeä sinusta!

Lähetän sinulle pakkasterveisiä! Muistatkohan miltä tuntuu kun astuu ulos ja sellainen kirpeä pakkasilma tulee heti kasvoille ja ilmakin tuoksuu talvelle ja pakkaselle. Ja lumi kimaltelee. Tämmöstä täällä on.

Täällä jo haaveillaan kevätauringosta ja ensimmäisistä leskenlehdistä, joita varmaan saadaan koko suomessa tänä vuonna pidempään odottaa.

Luulin nähneeni sinut metrossa tänään, mutta loppujen lopuksi ei se vaalea nuori nainen ollut juurikaan sinun näköinen. Varmaan ikävä kun tommosia harhoja näkee.

jenni kirjoitti...

hiekkaisia terveisiä tähtitaivaan alta. siellähän minä ja huomenna taas. lentopalloturnaus olisi 2 viikon päästä, pitää siis treenata kaikki liikenevä aika. jaiks.
voikaa hyvin ja kesällä nähdään ellette tule aiemmin poikkeemaan.

Miltsu kirjoitti...

Kauniita ja fiksuja lapsia tosiaan! Nyt vasta katsoin videon ja annoin viisi pistettä :D

... kirjoitti...

Hieno video ja mahtavaa etta olet mukana tuossa toiminnassa! Toivottavasti loydat jonkun hyvan ratkaisun fysiokoulutuksen ja MYO:n kanssa niin etta pystyisit tekemaan kumpaakin...

jenni kirjoitti...

mila ja ... kiitos kommenteista,kyllä kelpaa olla ylpeä, että saan olla mukana toiminnassa. ratkaisu odottaa vielä, onneksi voi vielä ainakin kuukauden hautoa sitä mielessään.