18. kesäkuuta 2009

rauhallinen aamu

aurinkokin paistaa niin kauniisti. ainakin ikkunoista sisälle. puolitoista viikkoa suomi-matkaa takana ja reilu viikko vielä edessä. tuntuu kuin olisimme olleet jo paljon pidempään. meno on ollut melkoista, mutta mukavaa. mies on aivan loistavaa matkaseuraa. muisk! savon maa on kaunis maa. mummola aina niin kotoisa ja viiihtyisä. oman kodin (äidin luona) nurkissa tuttu tuoksu ja tunne, petosen rannat ja järvimaisemat ovat parasta sielunhoitoa. kodin läheltä löytyy kalliolta järven ääreltä kivi, jossa olen monet nuoruuden tuskani vuodattanut järvelle ja jeppe-vainaalle, suunnitellut elämääni ja kerännyt rohkeutta ja voimaa. tuota kiveä on aina käytävä tervehtimässä ja samalla tulee mietittyä miten elämäni on kulkenut. oih!

kyllä vaan löytyy tästä maasta niin paljon huikeita maisemia. vihreys on melkein häikäissyt silmät, joka päivä tulee hoettua monta kertaa, ihan kyllästymiseen saakka kuinka kaunista täällä on. vehreä vihreys ei vaan lakkaa hämmästyttämästä.valoisuus saa aikaan saman.

yötön yö, juhannuksen taiat. minä tykkään.

oikein valoisaa juhannusta!!

4 kommenttia:

Katsan blogi kirjoitti...

hyvää ja rentouttavaa juhannusta teille rakkaat ! me lähdemme huomenna ja kun palaamme, toivottavasti vielä näemme. olette tervetulleet meille nauttimaan seurasta ja ruuasta la 27. päivä. Oi tulkaa ! nyt hei hei...

jenni kirjoitti...

kiitos kutsusta! pitänee tarttua siihen, yhtä lentoa ollut paikasta toiseen. oikein ihanaa lomaa! siellä tuskin voi olla näin kostean raikas ilma.

Riina kirjoitti...

Olihan tänne ilmestynyt jotain ;) Kiitos vielä vierailusta ja ilostuttamisesta! Koirat katteli tiistai-iltana ihmeissään, että missäs kaikki, kun kävin annun viemässä kentälle. Oli tosi kivaa! Niin ja kirjanmerkeistä ensimmäinen on raaskittu irrottaa ja on ollut kovassa käytössä, hirveen kätevää. Kiitti!

jenni kirjoitti...

kiitos emännälle. voi toisia, taisin ihastua. niin ihmisystiksiä. nyt kuuvannokkaan merta ihmettelemään!