3. kesäkuuta 2009

liirumlaarumia

kotirouva on ahkeroinut ja melkein kaikki on valmiina suomen lomaa varten. paitsi tietty pitää vielä pakata matkalaukut, mistä en edelleenkään erityisemmin innostu. noh, ehkä sitten perjantaiaamuna.

surku tulee, kun mara ja hilda jää tänne. tänään kirjoitin jo pitkän sepustuksen hoitajalle kuinka heistä tulee pitää huolta. nyyh. joka päivä käyn myös keskustelua heidän kanssaan ja vakuutan, että tulemme takaisin vaikka viivymme niin kauan.

eilen illalla geoline toi meille valtavan kalan, snuk-kalan. ehkä. en tiedä mikä se on suomeksi. hieman siialle se maistui. hyvää joka tapauksessa. braaimalla se valmistettiin. istuttiin sitten iltaa pienimuotoisesti tulen äärellä ja herkuteltiin kalan ja salaatin kera.

en muista joko kerroin mutta meille on tullut patteri, joka lämmittää. niin ihanaa. enää ei tartte kalista sisätiloissa, ainakaan tässä keittiö-olohuoneakselilla. ylös saakka lämpö ei ihan riitä, mutta miehen mukaan patteria ei siirretä mihinkään. joten turha minun on alkaa siinä sitten vinkumaan. on makkarin lämpötila puoliastetta toki kohonnut. nyt se näyttää jo 17,3 astetta.

tänään oltiin aamupäivä koirien kanssa kaupungilla, swakopissa hoitelemassa asioita. ostin aivan ihanan kirjan, jota olen jo jonkin aikaa katsellut. tippi, my book of africa. kertoo tippi nimisen tytön tarinan 10-vuotiaaksi saakka. syntynyt namibiassa, vanhemmat villieläinvalokuvaajia. tippi osaa kommunikoida eläinten kanssa. tippi kertoo itse tarinaansa ja kuvat ovat lumoavia. niin lumoavia, että kyynel tulee silmään. suosittelen lämpimästi kirjaa. se on hurjan suosittu ja julkaistu useilla eri kielillä, joten ehkä se saattaisi löytyä myös suomesta.

aika rientää. menen taas epäviralliselle työkeikalle. me like.

3 kommenttia:

Annu kirjoitti...

tervetuloa suomeen! ihan pian. pus. olette ajatuksissa.

Aila mummo kirjoitti...

siis nyt se H-hetki lähestyy.ONNEKSI TARVITSET PAKATA VAIN MATKALAUKUT, ET KOKO KOTIA kuten silloin talvella.Tervetuloa tänne kotisuomeen vaikka se kesä taisi olla ja mennä.Aamuisin noin +7,tuulee ja sateleekin.Tämä tiedoitu siksi ettet sitten kamalasti pety säähän kun astut Suomen kamaralle.TERVETULOA.T. koko suku (jonka tapasin Emmin valmistujais lakkiaisissa)

jenni kirjoitti...

A - kiitos. pian nähdään. just now. muak!

Mummi - kiitos varoituksesta. nähdään pian.