26. kesäkuuta 2009

iiks!

kolmen viikon suomi-matka on parin päivän päästä muisto vain, onneksi on vielä mukavia hetkiä tiedossa ja niin monta mukavaa hetkeä vietettynä. mieli täynnä kauniita muistoja. tämän viikon uskomaton lämpö ja loputon paiste ovat kruunanneet kaiken. oi suomen kesä! voiko olla parempaa? meren äärellä kaikki päivät. ruissalossa saaronniemen laituri on tullut tutuksi. ihanainen ystävä seurana, ilman mitään kiirettä. voinut jutustella mistä vain ja ihan puuta heinääkin välillä. aina tarpeen. piknik-risteilylläkin kävin, osallistuin entisen työpaikan virkistykseen. grillausiltama kuninkaankartanonkadun sisäpihalla. herkullista ja loistoseuraa.
iltaa myös vietettiin grillaten ja saunoen mökillä. uimaankin uskaltauduin. olen itse asiassa uinut tai paremminkin pulahtanut joka kerta, kun siihen on ollut tilaisuus.

juostu on paikasta toiseen, mutta ei se mitään. tahdon nähdä kaikki ja kuulla kuulumiset. haikeutta jälleen ilmassa. uskon, että palaaminen on nyt vaikeampaa kuin helmikuussa lähteminen. uskon, että minua ärsyttää ihan liikaa walviksen ja swakopin koko, pienet pahaiset tuppukylät. onneksi rakkaat karvakorvat siellä odottavat. ikävä on ollut suurta. mutta ovat kuulema pärjänneet ja viihtyneet hyvin. mara ja hilda ovat olleet yhden pariskunnan luona hoidossa kolmen muun koiran ja kahden kissan kanssa. palaamisesta tekee myös hienon se, että ensimmäinen vieraamme lähtee meidän matkaan. rakas pikkuveli tulee meille kesäpojaksi. heinäkuu on siis menoa täynnä.

hyvää viikonloppua!

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

vielä täällää kuiteski, ihanaaa, mulla o nii ihanant letit!