20. helmikuuta 2009

party party!!

päivä on taas pakkaamisen osalta niin sanotusti pulkassa. muuttofirman kaksi miestä olivat uskomattoman tehokkaita ja pakkasivat kaiken sen, mitä me neljän päivän aikana saatiin purettua kaapeista vain parissa tunnissa. ripeää toimintaa, ammattitaidolla.

uudet herkkukamerat odottavat meitä, vanha ixus meni ja katosi mieheltä mystisesti veljensä polttareissa ja nyt on saapunut uusi. ja minä sain vihdoin haaveilemani järkkärin, joten kuvia on tiedossa toivottavasti pian! tosin minä en ole ennen järjestelmäkameran kanssa kuvannut, voi olla, että menee hiukan aikaa ennen kuin opin sillä kuvaamaan, virtahevot ja elefantit odottavat!

olemme juuri lähdössä läksiäisjuhliimme, jihaa!! vähän jänskättää kuinka ilta menee, mutta hyvällä porukalla ei kai voi epäonnistua.

huomenna lähtee kaikki muut huonekalut paitsi sänky ja sohva, autiotalo kotina on meillä siis parin päivän ajan. hauskaa viikonvaihdetta ja ihanat nihalaiset kiitoksia kauniista viesteistä!

2 kommenttia:

maara2 kirjoitti...

Heippa ihanainen! Nyt löysin blogisi ja laitan sen suosikeihin, joten muistahan päivitellä ja piristää täällä loskassa rämpijöitä (nyt terveiset tosin myrskyisestä Tukholmasta). Hyvää matkaa! Huomenna kai jo lähdettekin.

Jussi kirjoitti...

Ja kamerakin palasi kuukauden evakkoreissulta takaisin...
T. Miehesi veli