24. helmikuuta 2009

kapkaupungissa

perillä ollaan! matka oli pitkä ja tuntui yön tunteina ikuisuudelta. olin varma, että pystyn nukkumaan koneessa hyvin, mutta toisin kävi. nukuttua tuli vain hetkittäin ja kateus oli suuri ykkösluokan matkustajia kohtaan, heillä oli vaakatasoon menevät penkit ja valtavasti jalkatilaa. miehellä oli vielä huonompi tuuri, edessä istuvan penkki oli rikki ja siinä istui tietysti isokokoinen mies, joka oli lähes miehen sylissä penkkinsä kanssa. mutta juu, täällä sitä nyt ollaan, aamulla saavuttiin hotellille kymmenen aikaan ja huonetta odotimme pari tuntia luvatun puolen tunnin sijaan. mies lähti töihin saman tien ja minä jäin nukkumaan ja nukutti niin makoisasti. nyt odottelen miestä takaisin, jotta voimme lähteä hieman tutkailemaan mitä hotellin ulkopuolelta löytyy.

tähän saakka kaikki ovat olleet oikein avuliaita ja ystävällisiä, vaikka minulla on ollut hieman vaikeuksia ymmärtää heidän puhetta, zzzetaa kuulostaa olevan joka sanassa...
hyvät fiilikset! ilma on aivan superlämmin ja aurinko paistaa vieläkin täydeltä terältä, allasalue näyttää varsin mukavalta, huomenaamuna sinne siis. ei muuta kuin oikein paljon terveisiä suomeen, hyvin me täällä pärjätään.

Ei kommentteja: