19. helmikuuta 2009

tyhjä asunto parin päivän päässä

tänään on tapahtunut jo helpottavia asioita pakkauksen suhteen, kaapit ja hyllyt ovat lähes tyhjät ja tavarameri on tiukan seulan kautta levittäytynyt olohuoneen lattialle odottamaan huomista muuttofirmaa. muuttofirma hoitaa niiden pakkauksen ja lähettämisen namibiaan. pakkailin tänään myös kapkaupunkin reissua varten matkalaukkua, helteeseen olen ajatuksissani lähdössä. kesävaatteita laukku täynnä. kapissa on ollut yli 30 astetta tällä viikolla!!!!!

viisumien käsittelyt ovat vieläkin vaiheessa, joten voi olla, että meidän lentorahdin saapuminen namibiaan kestää jonkin aikaa eli tuolla yhdellä matkalaukulla pitää pärjätä jopa muutamia kuukausia, apua. mutta parin viikon oleskelu kapissa piristää mieltä kummasti, otan sen ihan loman kannalta ennen hyppyä suureen ja tuntemattomaan tulevaisuuteen. olin aluksi jopa hieman peloissani, että jäämme kapkaupunkiin pitkäksikin aikaa, mutta kiitos internetin ja lonely planetin sekä tietysti rakkaiden ystävien odotan breikkiä siellä niin paljon, kaupunki vaikuttaa lupaavalta, nähtävyyksiä, aktiviteetteja ja rantaa riittää.

pari asiaa pitää vielä tarkistaa, pakastin pitää tyhjentää (syötiin just sieltä etanoita, jam!), laittaa vaaka namibian tavaroihin sekä bikinit kapiin lähtevään matkalaukkuun. päivät ovat olleet täynnä toimintaa, pää kiittää!

Ei kommentteja: