25. elokuuta 2010

uskokaa tai älkää niin olen taas lomalla. tulihan tässä jo puolitoista viikkoa puhistua töissä. lapset aloittivat lomansa jo perjantaina, myo idolsien merkeissä. arvatkaa vaan kuinka liikkistä se oli? lennonin imagine, michael jacksonin we are the world meidän ihanien lapsosten laulamina, eihän sitä voinut kyynel poskella kuunnella ja katsoa.

huomenna suuntaan windhoekiin visiitille, suomi-memeni luokse. koirat jää yhden kollegani hoidettavaksi tänne kotia. jenkkiope on innoissaan tulossa meille, katsomaan teeveetä pitkästä aikaa ja peuhaamaan koirien kanssa. mies on tosiaan ollut jo viikon e-afrikassa eikä kotiin palaamisesta ole vielä mitään tietoa. nyyh.

rannikon asukkaat sanovat, että nyt täällä vasta alkoi talvi. enää ei ole toivetta hiekkamyrskyn kuumasta itätuulesta ennen seuraavaa kesäkuuta. on vain otettava kylmyys, kalseus ja kolkko ilma vastaan. tänään on ollut läpi päivän harmaata, täysin harmaata.

me ollaan maran ja hildan kanssa eletty normiarkeamme, jos sitä ikinä niin normaaliksi voi sanoa. eilen sykemittarini kertoi minun siirtyneen uudelle aktiivisuustasolla, jei! seiskaluokassa mennään.

minulla on usein, lähes aina menossa joku pakkomielle ruuan suhteen. ennen suomen lomaa oli kaiken kanssa saatava tomaattisipulisalsaa, loman jälkeen avokado on siirtynyt leivän päälle, ja maanantaina kaali astui taloon pitkän eron jälkeen. voiko olla parempaa kuin kaalilaatikko? voi, eilen tehty kaalilaatikko. ihan parasta ja ah! niin terveellistä herkkua.

kaaliterveisin kaikille oikein ihanaa viikonloppua!

1 kommentti:

Jukka kirjoitti...

Teilläkö ei ollut sitä sisältöä elämässä?!