11. heinäkuuta 2010

mä oon kolmikymppinenvirallisena päivänä torstaina puhalsi kuuma itätuuli yöhön saakka. dyyneillä ihailtiin auringonlaskua ja ihmeteltiin elämää!minä sain valita ravintolan. ranskalainen walviksessa, jälkkärit ja jälkkäridrinksut tulivat talon puolesta. drinksut olivat vain harmillisesti jotain vesimelonipohjaista. en kyennyt juomaan. edelleen ystäväni 18-vuotis synttärit kummittelee mielessä. mentiin hienosti säästämillämme rahoilla syömään isä camilloon, tilattiin vesimelonidrinksut, joista en ilmeisesti ole vieläkään toipunut. vesimeloni melonin muodossa minulle, kiitos.


loput kuvat ovat eiliseltä. päivä meni fun dog showssa. agility-ryhmä esiintyi. kylläpäs minua jännitti. kyseessä ei ollut kilpailu vaan ihan show. hilda oli ihan loistava. ei tehty yhtään virhettä.ensin piti selvittää viisi estettä, niin että koira odottaa aloituspisteessä emännän mennessä viidennen esteen taakse.radassa oli kymmenen estettä. varman päälle suunniteltu rata. nopea ja helppo. vielä ei olla niin pitkällä, että voisin käsimerkein keskeltä rataa hildaa ohjailla, joten on vaan pingottava niin lujaa kuin kintuistaan pääsee.eiliset synttärijuhlat! aivan ihanat. paras mieli on ehdottomasti siitä, että huomasin ja ymmärsin kuinka monta hyvää ihmissuhdetta täällä on jo tullut luotua. secret garden bistro oli nappivalinta. ruoka, palvelu, ilmapiiri vertaansa vailla. bistro on majatalon yhteydessä. majatalo on hyvin hoidettu, kaunis ja viihtyisä sekä koiraystävällinen. mara ja hilda oli partyissa mukana. välillä huoneessa lepäämässä. ja juu, meidän koirat ei nuku sängyssä. ei ainakaan martti.

muruille oli oma peti käytössä.seuravat kuulumiset onkin ehkä jo koti-suomesta.

1 kommentti:

Jukka kirjoitti...

Ooooiiii!!! Näyttää hienolta, kuvista saattoi bongata myös tutut kalastajakaverukset :) Tervetuloa kotisuomeen, täälläkin on vihdoin kesäkelit!