1. heinäkuuta 2010

suomi-loma

vihdoin meidän loma on varmistunut. suomeen lähdetään matkaamaan vajaan kahden viikon päästä. loma kutistui neljästä viikosta kolmeen, byaah! kotimaisemissa olemme 15.7 - 5.8.

meidän eloon ei sen kummempia kuuluu. itätuuli oli ja meni, mutta kyllä se melkein kaksi viikkoa jaksoikin puhaltaa. oih, sitä ihanaa hellettä. maanantaina iltapäivällä lämpötila vain romahti yhtäkkiä, ainakin sen 10 astetta. usvamassa saapui mereltä tuoden kylmän ilman mukanaan. tuntui kuin olisi hypännyt kylmäaltaaseen saunasta.

myo on vienyt leijonanosan ajastani. viikonlopuksi lupauduin lyhyellä varoitusajalla lähtemään kutosluokkalaisten kanssa luokkaretkelle, valvojaksi. onneksi järjestelyvastuu on toisella opella. liekö tuo suklaatehtaaseen tutustuminen ollut se ratkaiseva tekijä päätöstäni tehdessä? matkaamme viehättävään omaruruun. pieneen ja piskuiseen kylään, jossa on paljon taiteilijoita eri aloilta.

hilda alkaa olla ihan valmis agility-näytökseen. kunhan emäntä vaan muistaisi antaa oikeat merkit oikeaan aikaan. viikon päästä lauantaina on siis agility-näytös sekä minun kolmekymppiset.

mikäköhän kulttuurishokin vaihe tulee puolentoista vuoden jälkeen? paljon on ollut angstia ilmassa viime viikot. minä olen hermoromahduksen partaalla tämän liikenteen kanssa, kaupungeissa ja asutusalueilla ajetaan ihan normaalisti, mutta tuo tie siinä välissä on ihan kammottava.

ihan parasta tällä hetkellä on, että me tullaan ihan pian suomeen. onhan silloin vielä mansikka -ja herneaika?

3 kommenttia:

Annu kirjoitti...

käytiin just eilen harrastamassa maakuntamatkailua suonenjoella! oli mantsiikoita jo myynnissä jenni.

Jukka kirjoitti...

Tervetuloa tänne kotisuomeen, varmaan ihan mukavaa nähdä välillä vihreää luontoa ja kavereita. uskon että mansikoita löytyy vielä kun tulette :)

Onnea etukäteen kohta kolmikymppiselle reissaajalle!

jenni kirjoitti...

jei, mansikoita!! hehee ja huomenna kolahdan ja kovaa uudelle vuosikymmenelle!