1. kesäkuuta 2010

kesäkuun eka!

se olisi sitten ihan ihkaoikean varmasti kesä suomessa. onnelliset! muistakaa nauttia. minun sisäinen vuodenaikojen tajuni ei ole vielä kääntynyt namibiaan. just nyt on hirmuinen tarve olla vihreyden keskellä, unohtaa mustat ja harmaat vaatteet. vaatteista ja väreistä puheenollen... koko namibian kesän olen kulkenut suomitalvelle tyypillisessä vaatevärityksessäni, tai oikeastaan värittömyydessä eli niissä harmaissa ja mustissa ja nyt kun täällä olisi talvi niin mieli halajaa värejä ja sitä kesää.

harmaus, kylmyys ja usva vaan jatkuvat täällä. viiden jälkeen iskee ihan humahtaen sisuskaluihin ulottuva kylmyys, aurinko on silloin jo lähellä taivaanrantaa eikä jaksa lämmittää. tänään on siis otettava takki mukaan töihin.

minä haaveilin, että tulisimme suomeen juhannukseksi. se haave ei toteudu, tällä hetkellä katsellaan josko viikolla 28 päästäisiin lähtemään. martin polvi on kaiken takana. perjantaina tiedetään lisää, kun tikit poistetaan ja viisas eläinlääkäri kertoo mielipiteensä. uskoisin, että kuntoutus on lähtenyt mallikkaasti käyntiin. kävellessä mara käyttää jalkaa jo symmetrisesti, paino menee puolelta toiselle, mutta heti vauhdin lisääntyessä leikatun jalan käyttö unohtuu kokonaan ja mara menee vain kolmella jalalla.

arvatkaas minne päästään tänään? ikuisuuksia jo haluan kokea -listallani on ollut flamenco-esitys. espanjalainen ryhmä on saapunut walvis bayhin ja tänään heillä on konsertti. luvassa siis sydäntäriipivää draamaa. aah!

sitä ennen on myo:n henkilökunnan palaveri ja muutamat liikkatunnit.

ps. netti on temppuillut viime päivät ja en ole päässyt kommentteihin vastaamaan, lukemaan kylläkin.

2 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Kiitos, nautitaan kesästä...vaikka viimeaikoina on sadellut ja tuullut kovasti. Nauti sinä merestä. Kaipaan sitä ja pehmeää hiekkaa. =)

jenni kirjoitti...

hieman on kestänyt tämä kommentteihin vastaaminen. mutta siis ollaan tosi innoissaan, kun saadaan teidät tänne. meinaatko sinäkin olla koko sen ajan kuin jukka täällä?