28. helmikuuta 2011

so long namibia

suomi-talon rappunen, meri ja kolea swakopin sää. kuusi tuntia ja olen matkalla johannesburgin kautta keniaan. mombasassa on tarkoitus olla tiistaiaamuna yhdeksältä. maaliskuu ja uusi alku.

hyvillä mielin olen lähdössä. koirien matkustaminen vain huolettaa. että miten nuo mussukata oikein pärjää.

oi namibia. hyvin sinä meitä kohtelit, rakkautta on rinnassa tätä maata kohtaan ja erityisesti niitä kaikkia ihmisiä, joihi namibiassa saimme tutustua.

4 kommenttia:

Arja-täti kirjoitti...

Jenni,Matti,mussukat:Kiitos että mekin saimme tutustua teidän kautta pieneen osaan suurta Afrikkaa, joka oli elämys ja ihastus.Namibiasta upeat muistot.Hyvää matkaa uuteen seikkailuunne työn ja yhteiselon merkeissä!Isohalit t.Arja ja Leif

Katsan blogi kirjoitti...

samoin kiitämme me. saimme kauttanne aivan uusia kokemuksia ja näkemyksiä elämään. sekä blogin kautta että siellä käymällä. kiitos ja hyvää matkaa ! uutta bloggausta odotellessa.

nyt täytyy myös tunnustaa, että kyyneleet sait silmääni - tuo kuvaus, jolla aloitit - voin vieläkin tuntea saman tunteen vain lauseen välityksellä - ihan kuin itse olisin siellä vielä. minä rakastuin namibiaan. toki näin vain hyvät puolet :). toivottavasti pääsemme keniaankin, ainakin blogin välityksellä... haleja ! rutistus-sellaisia. teille molemmille ja koirille. ihan sydämeen sattuu - ihan kuin itse lähtisin jonnekkin... mutta uutta kohti ja tulevaisuutta rakentamaan.
k&kumpp.

Kenneth kirjoitti...

Voi hyvänen aika, pientä säätöä. Itkeä en viitti, niin mielummin hymyilen.

jenni kirjoitti...

jooh, nyt olen johannesburgin kentällä, koirat voivat kuulema hyvin, itse näen karvakaverit vasta huomenna mombasassa, kaikkien peukut pystyyn, jotta nairobissa asiat sujuisi.

vielä en ole ehtinyt fiilistelemään namibiaa sen enempää. lentokenttäkohtelu piti huolen siitä, ettei hetkeen tuu ikävä. mutta eiköhän täältä vielä synnyt joku lopetus blogille ja uuteen siirtyminen. nimiehdotuksia??