4. helmikuuta 2011

ps.

niin ja jos siellä on joku koiralentomatkustusekspertti niin kaikki vinkit otetaan vastaan, ei tartte olla edes ekspertti. kaikki vinkit!!

3 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Jänniä aikoja elätte! En ole millään tavalla koiralentoexpertti enkä asiasta mitään tiedä...mutta huvikseni googletin ja tällaiselta sivustolta löytyi aikasta paljon tietoa http://www.toydogs.net/tiedote/airlines_pet.htm

Varikennelin keskikokoinen boxi näytti maksavan n. 100 euroa. Kamalan kalliilta nuo hinnat siellä kuulostavat! Miten pitkä lento tulee olemaan kyseessä?

Voih ja oih. Kamala haikeus teidän puolesta.

Miltsu kirjoitti...

Moi!

En tiedä lähettääkö zooplus afrikkaan paketteja mutta minä ostin heidän nettikaupastaan tosi edullisesti häkit koirien lentomatkustelua varten. Ja kannattaa ottaa sitten kohdemaan mahdollisista tuontirajoituksista selvää ajoissa :)

jenni kirjoitti...

kiitos!

hanne - juu, tuo oli hyvä juttu. mara sai oman häkkinsä, saksasta lentäneen tanskandoggipennun entinen häkki. lennot ei sinällään ole pitkiä, mutta niitä on vähintään kolme (2h, 6h ja 2h) ja joburgissa on 8 tunnin vaihtoaika.

mila - kiitos vinkistä! täällä pitää vaan maksaa 45% vero tuontitavaraan.. mutta nyt on onneksi häkit (kuljetuskopit siis) molemmille. parhaillaan on anomus meneillään uuden maan viranomaisille tuontiluvasta. peukut pystyyn, jotta vihreä valo palaisi siellä päässä.