29. marraskuuta 2010

syömishäiriö

on kulunut jo 20 minuuttia siitä, kun annoin koirille aamuruuan. martti makaa kuppinsa vieressä ja tuijottaa ruokaa. ei tee elettäkään syödäkseen. toukokuun lopussa tehdyn polvileikkauksen jälkeen maran ruokavalio muuttui, joko päivä pitäisi saada annos täyteen kalanmaksaöljyä ja kalanappuloita, mutta kun ei maistu niin ei maistu. kylkiluut paistavat ja poika on niin hoikka, kyseisen ruokavalion pitäisi nostaa painoa, koska se on niin rasvaista.

illalla tarjoan samaa kuppia nappuloita. uskotteko, että silloin ruokailu kestää vähintään puoli tuntia? martti ottaa muutaman naksun, kävelee ympyrää, ottaa muutaman lisää, istuu ja makaa ja ottaa taas muutaman lisää. se on kuin sipulista jauhelihakastikkeessa kieltäytyvä pikkulapsi.

nostin juuri ruokakupin pois, tiskialtaaseen. nyt koira sitten käy nuuhkimassa allasta ja taitaa olla ilmeisen helpottunut siitä, että saa paastota tämänkin päivän.

ps. taitaa olla sanomattakin selvää se, että hildalla meni maksimissaan minuutti oman kuppinsa tyhjentämiseen. jos joku niin hilda osaa hotkia.

pps. juoksin kympin lauantaina aikaan 54 minuuttia!!!

ppps. minun vanhemmat alkavat vihdoin vanhenemaan,jee! isäpapalle onnittelut viisikymppisistä!!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!! Vai vanhentua. Elämää nähneenä entistä rikkaampana elämää kokeneena!!
ONNEA Masille!! Vau Jenni hienosti juostu!! Voi Martti parka täytyy tuoda ruokaa!!
Kaikkea hyvää teille!! kohta nähdään!! - savosta -

jenni kirjoitti...

vanhentua, vanhentua. kyllä 50 vuotta on jo aika saavutus! olette te nuoria olleet jo tarpeeksi monta vuotta :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kaikkille onnitteluista.
T: Isi