26. marraskuuta 2010

perjantaiaamun väläys

chättäsin just pikkuveljen kanssa ja tajusin jotain, siihen ei ole enää edes kuukautta, kun ensimmäinen satsi perheestä saapuu namibiaan. uih, alkoi oikein vatsanpohjassa nipistelemään. jos tammikuun juhlan tarkoitusperä on jäänyt hämäräksi, niin kerrottakoon se nyt, että menemme silloin naimisiin. häitä vietetään namibian auringon alla, hiekkadyyneillä. suureksi iloksemme tänne on saapumassa 52 vierasta euroopan puolelta. villeissä haaveissamme ajattelimme maksimissaan 30 pääsevän paikalle, mutta näemmä joskus ne haaveet toteutuu tuplaten.

onnekkaana voin pitää itseäni siitä, että niin moni rakas ihminen tulee näkemään palan namibiaa ja sitä todellisuutta, missä olemme viettäneet lähes kaksi vuotta elämästämme. ajanjakso,jota tulemme varmasti kantamaan mukanamme aina.

halusimme ehdottomasti viettää häitämme täällä, paikassa, jossa suhteemme on lujittunut entisestään. paikassa, jossa olemme olleet toistemme tuki ja turva, jakaneet hyviä ja huonoja hetkiä. toinen toistaan kannustaen eteenpäin. toisaalta taas tulevaisuudesta emme tiedä muuta kuin sen, että haluamme jakaa sen yhdessä (maran ja hildan kanssa tottakai), joten namibia oli myös siinä mielessä luonteva valinta. yksi valintaan vaikuttava tekijä oli myös se, että saimme näin liikkeelle myös ne ihmiset, jotka olivat sanoneet tulevansa vierailulle!

ihan pian lähden töihin. myo on auki ensi tiistaihin asti oppilaille, vielä viikko sen jälkeen siivoammeja inventoimme paikat ja loma voi alkaa. viimeisen kuukauden minua on pitänyt kiireisenä normihommieni lisäksi myo:n kirjaston huomattava remontti, muodonmuutos suorastaan. silmälasiprojekti on myös jatkunut, neljä lasta on käynyt tarkastuksissa ja kolme heistä odottaa parhaillaan uusia silmälaseja.

huomenna pitäisi taas rykäistä kympin juoksulenkki 8 myo-lapsen kanssa. osallistumme fun run - tapahtumaan, jossa kerätään varoja syöpää sairastaville, niille joilla ei ole varaa hakeutua hoitoihin ilman ulkopuolista apua. loput myo:n osallistujat kävelevät 5km. mamikset.

mukavaa viikonloppua!

5 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Ihan mahtava määrä vieraita! Me oltais OIKEESTI oltu tulossa muutenkin, mut tosi hyvä että tuli nyt näin hyvä syy, jos olette Namibian jättämässä jo taaksenne! Ihan kohta jo nähdään, aika jännää :D

jenni kirjoitti...

hehee,ihan pian tosiaan jo nähdään, ja vietettään pitkästä aikaa uutta vuotta yhdessä <3!

Hanne kirjoitti...

No niinpä! Saiskohan siellä valettua tinaa... :)

Hanne kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
jenni kirjoitti...

jos tuot omat tinat mukana, niin mikä jottei!