30. marraskuuta 2010

lettukestit

tiistaina kirjaston edessä, kirjaston, joka kokee parhaillaan muodonmuutosta. koko myo koostuu konteista, joita olemme eri tahoilta lahjoituksina saaneet.kontteja laitetaan yhteenja, puretaan seiniä, tehdään ikkunoita ja avot! meillä on uusi luokkahuone. miinuspuolia olematon ilmastointi, kuumalla on siis erittäin kuuma ja kylmällä kaikki hurisevat yhteen ääneen.marraskuun viimeinen päivä tarkoitti tänään kesäloman alkua. mikäpä olisi mukavampaa kuin pistää pystyyn kunnon lettukestit? eilen valmistin kotona lähes 7 litraa taikinaa, tänään sitä sitten paistettiin lähes nelisen tuntia. kasiluokka oli nimetty avukseni, tuumin vielä aamupäivällä, että pojat tuskin jaksaa kokata, vaan haluavat pelaamaan jalkapalloa, mutta mitä vielä, taisin itse paistaa vain sen ensimmäisen epäonnistuneen raakileen, jonka jälkeen pojat ottivat homman täysin haltuunsa.kutos- ja seiskaluokkalaiset järjestivät ensin kaikki pelinappulat ja palaset oikeisiin laatikoihin, jonka jälkeen pääsivät sitten ihan pelaamaankin.kasiluokan tähtioppilaamme, gregor. gregor voitti myo idolsit tänä vuonna, gregor oli vuoden oppilaamme palkintojenjakogaalassa, uskomaton nuori mies. niin täynnä viisautta ja kypsyyttä. ja näin hän elämänsä ekaa kertaa teki lettuja ja heitteli niitä samantien ilmaan.saksalainen vapaaehtoinen, suorittamassa sivaria namibiassa.hyvä saksa! willy oli ihan haka letunheitossa!itse en kamerallani kuvan kuvaa ottanut, innokkaita kuvaajia oli niin monta.seiskaluokan rummuttajat ovat vertaansa vailla. ihan mielettömiä.huomatkaa kaulassani roikkuva mitali sekä vieressä olevan kennlyn mitali. saatiin ne lauantain juoksun kunniaksi. kädessä minulla on kutosluokkalaisten lahja, ajatuksia ms.jennistä. niin liikkistä. vai mitä sanotte näistä .
"ms.jenni is very flexible" -tämä nauratti eniten! tällä viitattiin siis ihan fyysiseen liikkuvuuteen, on tainnut tehdä vaikutuksen se, että saan suorilta jaloilta sormet just osumaan maahan.
"she gives cool volleyball lessons"
"makes sure we learn vocabulary"
"always cares that we read chapter books" -en lainaa kuvakirjoja kirjastosta ulos. "i like her mini bob style"
"ms.jenni is a very fit teacher, she helps us to keep fit and i can say she's the best"?letttuja, lettuja, lettuja. kaikki kunnia kasiluokan pojilleni!nyt tuleejo ikävä lapsia, nyyh. menee puolitoista kuukautta ennen kuin koulut taas alkaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan kyllä tulee tippa linssiin!! Kun katsoo noita iloisia katseita ja kuinka he keskittyy. Kun
katselee suomalaisia saman ikäisiä koululaisia .. Ihana Jenni kun olet saanut kokea kaiken tämän. Tulee mieleen sinun kokemus italiassa. Hyvää kesälomaa!!!

Anonyymi kirjoitti...

fit teacher!! ihana!! :) <3