7. heinäkuuta 2010

luokkaretkellätälläisella kokoonpanolla meni viime viikonloppu. reissumme kohteena oli ihastuttavan pieni ja piskuinen omaruru. 250 kilometrin päässä rannikosta. vierailimme suklaatehtaalla, taidepajalla, jossa veistetään puunjuurista kaikkea jännittävää, tornissa sekä leirintäalueen omistajan rakennusvaiheessa olevassa savitalossa, jonka puutarha oli vehreyttä täynnä ja olipa siellä mehiläisyhdyskuntiakin hunajaa tekemässä vai olikohan ne sittenkin ampiaisia, kummat tekee hunajaa? niin ja vierailtiinhan me myös pajalla, jossa kierrätetystä paperista tehdään uutta paperia ja uusiokäytetään lasia. africat-järjestö tuli leirintäalueellemme antamaan esitelmän isoista kissoista. esitelmän lopuksi lapset saivat antennilla varustetun kaulapannan, minkä jälkeen he saivat piilotua ja me saimme etsiä lapsia puskista jäljityslaitteiden avulla. voitte arvata kuinka hauskaa se oli lasten mielestä.

pakko todeta, että en osannut pyörittää hulahulaa enää, viisi kierrosta taisi olla ennätykseni. byaah. ehkä otan tavoitteekseni oppia sen taidon sitten, kun olen kolmikymppinen. eli huomenna. byaah.

lauantaiaamuna heräsin jo neljältä, lapset eivät malttaneet olla millään hiljaa. siinä kiukkuisena ajattelin, että nyt lopppu minun pestini myo:lla. mutta lauhduin päivän mittaan ja olipa ihan mainio reissu.

2 kommenttia:

Jukka kirjoitti...

Missä teille on opetettu, että ampiaiset tekee hunajaa? Heidi on oppinut jossain saman! Ettekö te ole pienenä katsoneet Maija Mehiläistä?? :)

jenni kirjoitti...

heheh! lupaan muistaa asian tästedes. kiitos maija mehiläis -muistisäännöstä!